Nomi

Nomi

Ik hoop dat je een ontspannen zomer(vakantie) hebt gehad. Mijn vakantie zit er weer op en ik ben weer volledig aan het werk.

Voor de zomer heb ik aangegeven dat er vanaf november weer een stagiaire in de praktijk aanwezig zou zijn. Onverwachts kreeg ik afgelopen weekend alsnog een aanvraag van een stagiaire voor de eerste lesperiode.
Ik heb gisteren met Nomi kennis gemaakt en biedt haar graag de mogelijkheid bij PUUR huidzorg haar (eerste) huidtherapeutische stage te lopen. Nomi zal stage lopen in de periode van 6 sept t/m 5 nov. Zij stelt zich bij deze kort aan je voor:

Mijn naam is Nomi, ik ben 22 jaar en momenteel vierdejaars Huidtherapie student aan de Hogeschool Utrecht. Het beroep spreekt me zo erg aan omdat ik vanaf jongs af aan al bezig ben geweest met mijn eigen huid in verband met eczeem. Toen ik op 15 jarige leeftijd voor het eerst in aanraking kwam met het beroep is het altijd blijven hangen. In de loop van mijn studie is het enthousiasme eigenlijk alleen maar toegenomen, zowel door de flinke variatie aan behandelingen alsmede de apparatuur en mogelijkheden die zich constant blijven vernieuwen.
Ik heb er super veel zin in om de komende weken bij Suzan aan de slag te mogen gaan, patiënten te ontmoeten en flink wat praktijk ervaring op te doen, tot dan!